Teluk senangin
4:33 AM | Author: matgeo
Teluk senangin ni terletak kawasan segari, perak. dekat-dekat ngan bandar lumut

apa yang best kat sini;
pantai lawa
sunset cun
banyak remis
privacy
depan pulau pangkor
air bersih
kemudahan banyak
sampah susah nak jumpe
kayu api banyak


tengok sunset ngan junior

what go's up will go down..n i hope it will rise again







apa yang kurang best:
ada obor-obor
takleh wat firecamp kat certain area



Obor-obor yang disyaki telah menyengat
seorang peserta program








Teluk senangin ni aku pi 2 kali..masa kembara anak merdeka ngan anak perak skali,pastu ngan budak2 geo skali...tapi masa pi ngan budak2 geo lagi power la.memang survival, nasib baik aku bawak best2 student geo.setiap masalah berjaya disetelkan dengan jayanya.Tahniah atas kreativiti dan komitmen korang.





masak cengkodok










Apa yang aku blajar:
-kerang yg dsimpan dalam ice box kena rendam air.kalau tak dia mati
-kalau kena sengat obor2 letak cuka@ limau@ sapu pasir@kencing(last choice)








i can FLY!
This entry was posted on 4:33 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

1 comments:

On July 15, 2013 at 7:04 AM , sendiriDotNet said...

obor-obor memang banyak kat teluk senangin eh