RUMAH SEWA
6:09 AM | Author: matgeo
Dah masuk hari ketiga rupanya kerja kat KL...
takde la best sangat...pagi2 bangun kul 5.30, naik motor pi KTM, then tukar plak putra di kl sentral..hai, rindu pulak keje kat penjom..takyah susah2 nak pikir semua ni..pagi2 da ada kereta datang depan muka pintu...
camnepun thanx to nazri coz bagi pinjam motor,kalau tak maybe aku kena jalan kaki la pi stesen.

Sebenarnye skarang ni aku tengah excited nak masuk rumah sewa baru..plan masuk hari ni, tapi nampaknya paling awal pun weekend ni baru boleh check in...tak sabar rasanya nak duduk rumah baru dengan housemate2 baru...Tomorrow will be the first true working day for me..i hope everything will be good