PENJOM GOLD MINE
6:44 AM | Author: matgeo
Akhirnya...dapat gak aku mencoretkan sedikit sebanyak apa yg telah berlaku beberapa menjak ini..lama tak update blog sebab da start keje..maklumlah..work is work, takleh la nak guna internet kat office sesedap hati..

skarang ni tengah cuti sminggu untuk konvokesyen petang slasa ni..
hmm..tp, xde la excited sangat..aku pun macam blur lg apa yg akan berlaku sebab masa rehearsal ari tu aku tak pegi..cuma teruja gak a nak jumpe member2 lama..mana la tau ada yang nak bagi bunga

hmm..skarang ni aku bergelar pekerja di lombong...n of course, perubahan utama yang dapat diperhatikan adalah kehitaman kulitku semakin menyerlah..camnepun, kejenye memang best..apa yg aku boleh kata, u r not a complete geologist unless u have work in a mine

Gaji tak banyak..tapi ok la coz dapat rumah free n ada la orang datang pi ambik dan hartar kerja..n dapat lak elaun makan tghari..uniform 2 pasang..kasut getah, boot, spek mata dll

As a grade control geologist, my work is to control that the rocks sent to the plant are ore within the specified range..so, aku usually kena logging n supervise mining process..memang penat, tapi there's a whole lot u can learn from that..
ok..c u guys n girls at my convocation..