DINNER GEO 2009
5:32 PM | Author: matgeo
Malam smalam kelab geologi mengekalkan tradisinya meraikan third year dengan dinner di hotel oriental crystal kajang.
sekejap je sbnarnye 3 tahun ni..dan malam smalam lebih dari skadar jamuan, ia telah membuatkan aku mensyukuri perjalanan yangku tempuh sbg pelajar geologi.

smlam,kitorang bertolak dai UO sbnyak 2 buah keta iaitu motokar Naqib dan Suhaimi.turut menyertai adalah Din, anoy, izmil dan hasan.

Brader shahril/tangkas
















Komen tentang diner:
-skali lg mengekalkan prestij wat kat hotel 4 star
-pakaian budak2 geo macam biasa gempak2
-artis, tempat dan makanan kureng sikit compare ngan tahun lepas
-cenderamata tahun ni power sikit

Table mate: shahril, izmil, naqib, suhaimi, khairi,awek khairi,aesther, syafik













Budak2 geo sekitaran












Bersama ketua pengarah merangkap birthday boy. penuh tangan ngan hadiah












Man..emm aku rsa dia lg layak dapat anugerah pelajar paling menyerlah..actually memang 3 tahun ni dialah yang banyk unite budak2 geo..jasamu tetap kuhargai...















walau apapun yang orang kate, bagi aku segala kekurangan diner tu lumrah biasa dalam wat apa2 program. kepada ajk2 tahniah dan terima kasih for the dinner
This entry was posted on 5:32 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

On March 15, 2009 at 2:04 AM , -Life- said...

owh...ni r dinner nyer..
em..

 
On March 18, 2009 at 8:55 AM , geo_life said...

yup..nilah dinner geology..ada sebrang pandangan tmbahan?