Program ini telah diadakan di Hotel Istana KL..bagus la sebab aku rasa da lama tak kluar KL, especially kawasan Bukit Bintang. Ini merupakan kali pertama pelajar undergraduate dilibatkan dalam program ini.. ianya sebagai pendedahan tentang industri perlombongan di malaysia..sebanyak 3 buah universiti yang mempunyai program geologi menghantar wakil iaitu UKM, UM dan UMS.


peserta:
affan,lin,farhana, farah,akma, me, amir, arai n
raqib(photographer)









kitorang diberikan talk pasal organisation ni, then pasal peluang kerjaya n lastly pasal tugasan geologist dalam JMG (jabatan mineral dan geosains)


hmm..memang banyak yg best...
makanan of course..
then dapat jumpe balik ngan 3 orang budak2 matrik kedah..
talk tu memang cukup informatif














Bergambar bersama timbalan menteri sumber asli dan alam sekitar- Yb Tan Sri Joseph Kurup

haha..dapat gambar camni pun jadilah













sesiapa yang berminat pasal industri mining kat malaysia bolehlah dapatkan maklumat di
http://www.mcom.com.my/index.html

konklusinya bidang perlombongan akan semakin hangat selepas ini..aku pun da mula tertarik nak join bidang ni..tapi camnepun, my focus still in petroleum for now..tgklah camne nanti
This entry was posted on 3:27 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

11 comments:

On May 26, 2009 at 4:22 AM , YaNNa'87 said...

cm best je..nk ikut awk xbg..huh!

tp xprnh nmpk awk pkai bju 2, nmpk kms ckt..hehe

 
On May 26, 2009 at 5:23 AM , geo_life said...

sory la ek..program ni kitorang kena bagi nama awal2 lg coz tempat terhad..

anyway,thanx 4 da compliment hehe..biasa la, saya kan low profile..kena la pakai selekeh2 je

 
On May 26, 2009 at 5:46 AM , LotsOfLove-Pearls said...

oit..
encem...
hehehe..

 
On May 26, 2009 at 5:56 AM , geo_life said...

yup..menteri tu memang hensem hehe

 
On May 26, 2009 at 9:23 AM , YaNNa'87 said...

cewah..ni terlalu low profile lak sampaikn menteri 2 yg jd terlebih hensem..hehe

 
On May 26, 2009 at 7:34 PM , ~miszirdawaty~ said...

wahaha~
dak geOlogi upeny...
ngeh!

 
On May 26, 2009 at 7:54 PM , geo_life said...

laa..
dak biochem rupenye..
huhu

 
On May 31, 2009 at 12:00 PM , theunnamedtalker said...

asal x dpt kabo pon? ble korg g?

 
On June 1, 2009 at 6:02 AM , geo_life said...

kitorang senyap2 je..memang tak nak bawak kau laila hehe..

 
On June 2, 2009 at 1:24 PM , theunnamedtalker said...

pergh..sentap siut aku...
xpe r che ah... cenggini r kawan..
sobsobsob...:((

 
On June 2, 2009 at 3:22 PM , geo_life said...

huhu..ingatkan ramai yg tahu..
lgpun, benda ni buat masa short sem..ramai yg dah takde kat ukm