MALAM TAUTAN SAINTIS MUDA (MTSM)
5:25 AM | Author: matgeo
MTSM ni kiranya macam dinner untuk budak2 FST la...first year buat kat Danau ukm, 2nd year kat Kagumas bangi n 3rd year pun kat kagumas....


masa first year bersama2 senior














masa second year..bersama junior










3rd year takde gambar lg....sesape ada gambar tak? please kindly inform me k..

cuma kalau boleh aku nak komen sikit pasal beberapa perkara:

Participitation-kebanyakan pelajar cemerlang melayu kurang berminat untuk hadir. masa kat kagumas, yg naik bas ngan aku 2 orang je melayu..
Makanan- hmm..makanan kurang mencukupi..ok la, bayar rm 10 je..but for a night of appreciation for our performance, it should be better
Ceramah-entahle..rasa cam tak sesuai lak ada ceramah masa dinner..n aku rasa appearance penceramah masa tahun ni agak tak sesuai..tetiba aku rasa macam tengah dengar ceramah pas pulak
Kemudahan-well, nak smayang susah..i think the organizer should think ahead about the problem..

This is how i see the situation..hope something could be done after this..
anyhow, thanx 4 the programe.. i always look forward to attend this dinner..
This entry was posted on 5:25 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comments: