KEJOHANAN BOWLING PERDANA
5:02 AM | Author: matgeo
Firstly..aku nak ucap stinggi2 tahniah kepada PERDANA kerana berjaya menganjurkan pertandingan bowling td..main best, makan pun best..

















aku pun da lama tak main sbenarnye..tu yang banyak masuk longkang je..tapi ok la, ada gak double strike...takpe, pasni boleh la start main balik..
Anyhow, kumpulan2 yang bertanding terdiri daripada anak2 klate daripada berbagai fakulti..tak silap aku ada dalam 20 kumpulan..4 orang satu kumpulan..hadiah diberi keapda 3 pasukan terbaik, lelaki n wanita serta peserta terbaik, male n female..


masa baru turun dari bas..semua tengah excited..
siap bawak polistrin lagi, cam nak pi bekelah je kat bowling tu











masa nak ambik kasut pun da macam rusuhan..nasib baik takde orang bakar kaunter je..
biasa la..orang klantan ni semangat kuat









ni masa pertandingan rancak berlangsung..jange ingat ore klate tak pandai main bowling deh












"pekong molek weh..jangan semban situ dah.."

Camnepun, pin tak jatuh takpe...yang penting ada gaya..










Ni plak team aku....

fadil, syuk n abang leh
takpe..kalah tipis je..yang penting enjoy..









Teruskan usaha memartabatkan PERDANA..semoga terus berjaya...
This entry was posted on 5:02 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

On April 17, 2009 at 1:34 AM , -Life- said...

next tym...wat triple strike lak ye...
hee..

 
On April 17, 2009 at 2:41 AM , geo_life said...

haha..triple strike ek..smlm pun da kira nasib teramat baik..takpe2..aku trima itu sebagi satu drongan