Sunway
6:06 AM | Author: matgeo
Alhamdullillah ujian undang2 lesen da lulus pagi tadi..
Balik ukm aku pun kluar la bersukaria kat sunway bersama adli dan adiknya afan, serta zaidi..

Sungai way ni asalnya lombong bijih timah dan telah dibangunkan oleh syarikat Sunway Holdings Incorporated Bhd.

Selain shopping complex sunway piramid dan taman tema sunway lagoon yang terkenal, tempat ini juga menempatkan institusi pendidikan seperti Monash University, Sunway University College dan The One Academy























Huhu..tak sangka impian aku sejak tahun satu nak ice skating akhirnya tercapai..
ok la, berbaloi gak a Rm30..especially dapat rasa tidur atas ais hehe..
|
This entry was posted on 6:06 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

7 comments:

On June 13, 2009 at 6:26 AM , YaNNa'87 said...

waa...bestnye..xajak dh kter..sob3x

 
On June 13, 2009 at 7:11 AM , geo_life said...

biasa la...men's club hehe..
kalu ajak mesti awak nak ikut jugak

 
On June 14, 2009 at 2:08 AM , sHaH said...

wah,main ice skating..
tringin aku nak join.

weh, amek lesen pe?
lori ke kapal terbang?
(gurau jek..)

 
On June 14, 2009 at 6:20 AM , geo_life said...

haha..lesen kete jek..
senang nanti nak bawak bini jalan2

 
On June 21, 2009 at 1:22 AM , -Life- said...

woa~
sonoknye..
sy pun teringin gak..nak maen mende tu..

fuh.....

 
On June 21, 2009 at 2:22 AM , LotsOfLove-Pearls said...

wah best...

tak jatuh ker?
kalau LOL, pasti dh jatuh..
hahhaa..

 
On June 21, 2009 at 3:24 AM , geo_life said...

Life-
try la..memang best..tapi make sure bawak kawan yg pandai jgk

LOL-
my first time skating hehe..jatuh banyak sangat dengan bermacam gaya sampai x ingat jatuh berapa kali