MAP 2009
8:11 AM | Author: matgeo
Thank god aku sempat gak merasa diner anak kelantan ukm baru-baru ni...almost 3 years of waiting..by da way, MAP merupakan singkatan bagi malam anugerah perdana

Bertempat di danau UKM, diner kali ni agak special..selain ni antara diner yang aku makan paling sikit, ianya merupakan kali pertama aku menjejakkan kaki ke ukm setelah kluar 3 minggu yg lalu..
hmm..berikut disertakan beberapa gambar yang kurang nilai komersil tetapi cukup untuk menggambarkan apa yg berlaku pada malam itu



Anyhow, thanks 4 da award and invitation...congratulation kepada semua yg terlibat..
I think the dinner was very meaningful
This entry was posted on 8:11 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

8 comments:

On July 22, 2009 at 4:20 PM , YaNNa'87 said...

hmm, so long never meet u here.. anyhow, congratulation, i'm proud with u..

 
On July 25, 2009 at 5:09 AM , -Life- said...

err..
sye rase la kan..
mesti kamoo dapat da best student nyer award la kowt?

congrates!

(^_-)

 
On July 25, 2009 at 7:55 PM , najihah said...

hype.. sayye budak uo hk 1 meja ngn awk..remember? nk gambor..hee

ni email sy : nookiey@gmail.com

 
On July 26, 2009 at 6:28 PM , YaNNa'87 said...

haa..curi gmbr dri blog sy yea...rugi xwt watermark..hehe

 
On July 27, 2009 at 12:49 AM , matgeo said...

yanna-
thanx..tahniah, nampaknya exco2 sesi ni lg power nampaknye..emm..gambar tu saya ambik jela..awak tangkap gambar saya pun tak mintak hehe

Life-
emm..ada la skit2..anyway, thanx

najihah-
oo..najihah..ingat2..nanti saya send gambar tu

 
On July 28, 2009 at 8:51 AM , LotsOfLove-Pearls said...

Dinner?
LOL pernah tak ikut Dinner dek konflik ngn kwn even dah beli sumer pakaian..
huhu..

memori pahit!

 
On July 28, 2009 at 8:41 PM , matgeo said...

ye ke..thats not a good experience..anyhow, i'm sure that did't hold u from going to onother dinner after this

 
On August 30, 2009 at 7:00 PM , Khairul Anuar Mat lazim said...

bkpo mantan ambo yg hensem peje mato maso ggambar dgn tok pa tu..huhuh..ko tgk gpo bbowoh?