RUMAH SEWA
6:09 AM | Author: matgeo
Dah masuk hari ketiga rupanya kerja kat KL...
takde la best sangat...pagi2 bangun kul 5.30, naik motor pi KTM, then tukar plak putra di kl sentral..hai, rindu pulak keje kat penjom..takyah susah2 nak pikir semua ni..pagi2 da ada kereta datang depan muka pintu...
camnepun thanx to nazri coz bagi pinjam motor,kalau tak maybe aku kena jalan kaki la pi stesen.

Sebenarnye skarang ni aku tengah excited nak masuk rumah sewa baru..plan masuk hari ni, tapi nampaknya paling awal pun weekend ni baru boleh check in...tak sabar rasanya nak duduk rumah baru dengan housemate2 baru...Tomorrow will be the first true working day for me..i hope everything will be good
|
This entry was posted on 6:09 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

8 comments:

On October 21, 2009 at 6:57 AM , haris-ukm said...

oh ko dah keje ke che mad, dah baguh2

 
On October 21, 2009 at 9:22 AM , zida said...

che ah, congrats!! dpt keje kt sane.. =P jd org kl la pasni..hehe

 
On October 21, 2009 at 5:21 PM , sara bashah said...

dahhh...petronas tuuu...
twin tower u.

 
On October 21, 2009 at 9:09 PM , daya said...

nice blog... ada masa blh jumpa...kiter pun kat kl(shah alam)...thanks coz sudi follow blog kiter....salam....

 
On October 23, 2009 at 11:38 AM , Saleza said...

assalamualaikum Mat,.kat mana mat sewa rumah?

 
On October 28, 2009 at 9:44 PM , ::SizuKa:: said...

keja kat mana rite now? sbg apa?

 
On October 30, 2009 at 10:31 AM , -Life- said...

bersusah2 dulu, bersenang2 kemudian..

hurm..dah ade keje baru eh.bgs la tu..leh dpt pengalaman baru lak.

ol da best..(^_^)(")

 
On November 12, 2009 at 2:41 AM , matgeo said...

hariz,zida, sarah-
haha..entahle...time2 keje ni rindu lak kat orang..rakan2 seangkatan

daya-
welcome..nice knowing u

k.ja-
duduk kawasan gombak...balik malaysia nanti,boleh la mari jale2

szuka-
keje as saintis, GEOsaintis hehe..kat area KLCC

Life-
haha..kutinggalkan penjom dengan berbagai kenangan..anyhow, walau apapun yang berlaku, hidup mesti diteruskan